Ngimpi ngeunaan WARNA UNGU Harti sareng simbolisme ungu dina impian

 Ngimpi ngeunaan WARNA UNGU Harti sareng simbolisme ungu dina impian

Arthur Williams

Naon hartina ngimpi warna wungu? Naha anjeun ngimpi ningali dina kembang, objék atawa sagampil Santika warna, ungu dina impian mangrupakeun simbol matak na multifaceted nu nyambung ka tingkat pangluhurna mahluk. Artikel ieu nganalisis konstelasi violet kalayan aspék simbolis anu diturunkeun tina éta sareng hartos tina gambar impian anu paling sering.

Violet dina impian Violet-

Ngimpi warna Violet atawa Violet mindeng ngagambarkeun sagalana nu pingsan tur kanyahoan mun pemimpi atawa naon ngabalukarkeun manéhna ka wewengkon arcane jeung trans-pribadi.

Ngimpi warna wungu dina bentuk kembang, permata, baju atanapi barang tiasa nunjukkeun pesona sareng karisma pribadi, nekenkeun nyeri sareng pangorbanan atanapi nyarankeun kabutuhan visi lega hal, nu feed dina saran transcendent tina panon katilu, nu ngahontal kaluar ka arah overcoming sapopoé, nu biasa, bahan.

Ieu warna nu, jeung nuansa darkest tina wungu poék jeung lilac torek, eta ngawengku rupa-rupa harti: understated, celebratory, balancing, lembut, metafisik, dramatis jeung misterius, tapi salawasna kompléks jeung transformative.

Deep ungu patali jeung mistisisme, spiritualitas, okultisme (éta warnavestments, amethyst dina cingcin Cardinal urang, nu chakra 6 sarta loba paraphernalia of okultisme gaib).

Tempo_ogé: Ngimpi dihianati Ngimpi dihianati jeung dihianati

Violet lampu katelah lilac, jadi beuki torek nepi ka ngandung sorangan ngiuhan biru recalls amis musim semi, seungitna violets jeung wisteria sarta alludes kana hudang parasaan, kana lalampahan batin, kana spiritualitas.

Ngalamun warna ungu Simbolisme

Pikeun ngartos simbolisme warna. ungu kudu disusud deui ka asal kromatis na. Ungu kabentuk ku ngahijikeun beureum jeung biru sarta constitutes sintésis.

Warna beureum panas, telenges jeung gairah meets tranquillity, receptivity, transendence jeung kakuatan idéntik biru.

Tina juxtaposition ieu, di mana urang bisa ningali ciri maskulin (dinamisme beureum) jeung ciri feminin (introversion of bulao), gerakan pulsating tina warna wungu dilahirkeun, néangan kasaimbangan nu bisa nyintésis ambivalénsi jeung nu ngakibatkeun persatuan, kana union of opposites.

Ieu kumaha Lüscher ngajelaskeun patepungan ieu:

"Beureum manggihan minuhan na dina biru. Bulao manggihan minuhan na beureum. Duanana cara ngakibatkeun persatuan. Jalan beureum hayang ngahontal idéntifikasi ngaliwatan perjuangan jeung penaklukan. Jalan biru hayang ngahontal idéntifikasi kalawan kumawula. Duananabeureum jeung bulao, maranéhanana hayang idéntifikasi, persatuan.”

(Warna jeung wangun dina panalungtikan psikologi Piovan 1983 kaca 24)

Sedengkeun dina Visi Steiner wungu nyaéta:

“ inti métafisika pangluhurna nu ngagariskeun complexio oppositorum na, dimensi nu mana saluareun hiji fisik, alam hese dihartikeun jeung hese dihartikeun, aspék transcendent. 3>

Kecap-kecap ieu ngenalkeun harti kahiji jeung pangpentingna anu muncul tina warna wungu dina impian: ngahijikeun lawan-lawan anu ngahasilkeun panéangan kasaimbangan sarta temperance.

Warna wungu jeung ngahijikeunana. sabalikna

Malah Jung nangkep sipat kompleks sareng ganda tina warna wungu dina impian, simbol ngahijikeun raga sareng roh, dualisme sareng androgyny psyche.

Warna alkimia par. kaunggulan dimana eusi pingsan anu reflected, nu masih teu aya lampu eling, simbol hiji pajeulitna awal nu alludes kana bahan alchemical munggaran ti mana manusa ngalir dina prosés individuation na, bari dina tingkat psikis eta. constellates aspék konfrontasi jeung rekonsiliasi opposites.

Warna ungu temperance

Kualitas temperance kawengku dina archetype IVX tina Arcana Mayor nu inohong jangjang jeung ciri duanana bikang jeung jalu. , tuang cairan tina wadahnadi sisi séjén, hiji allusion kana aliran harmonis hirup, pikeun kasaimbangan, évolusi, kasadaran.

Temperance warna ungu ogé masalah ingetan parasaan, ekspresi kontrol jeung kasaimbangan. tina émosi saluyu jeung kaayaan, kasadaran kakuatan lawan nu, saperti dina warna ungu, salawasna nyanghareupan silih dina jiwa manusa.

Warna ungu parasaan jeung pesona

Warna wungu dina idéntifikasina sareng violet kembangan nyaéta nada jenuh sareng jero anu nyababkeun kualitas kembang: disumputkeun dina jukut anu nunjukkeun isin, parfum anu kuat nunjukkeun rayuan sareng pesona, bentuk anu sederhana sareng penting anu ngémutan rahmat. , kageulisan jeung érotisme anu disampurnakeun sarta cerebral jauh tina impuls naluri.

Tempo_ogé: Ngimpi selop Ngimpi selop Perlambang sareng Makna

Ungu, warna drama jeung musibah

Ngimpi warna wungu ogé kudu dianggap alam surup na, pikeun kelir nu bisa ngahurungkeun kana indigo jeung magénta jeung nyamar sakabéh luminosity, suggesting skenario apokaliptik, parasaan surem, teror.

Di dieu muncul warna ungu tina inténsitas jeung gairah (gairah Kristus anu dina ikonografi abad pertengahan  boga bajuna dicét wungu nalika anjeunna ngantosan nasibna di Taman Getsemani) warna tunggara, pangorbanan jeung penance.mindeng dibandingkeun jeung musibat jeung objék tahayul (pikir lingkungan sandiwara nu disebutkeun yen ungu mawa sial).

Ngimpi warna wungu Harti

Ngimpi warna wungu bisa ngakibatkeun harti. pisan béda ti unggal lianna nu kudu muncul tina konteks ngimpi jeung tina hubungan jeung simbol lianna. Jeung nu bisa dihubungkeun jeung:

  • ngahiji tina opposites, sabalikna tina aspék batin
  • sintésis
  • dialektika, oposisi, ambivalénsi
  • union, fusi
  • transformasi, transisi
  • individuasi
  • kasaimbangan
  • temperance
  • spiritualitas, mistisisme
  • transendensi, metafisika
  • okultisme, sihir
  • pamikiran magis
  • intuisi, precognition, clairvoyance (mata katilu)
  • sensitipitas, saran
  • humility, isin, delicacy
  • pesona, pesona
  • ngarobah kaayaan eling
  • parasaan surup, melankolis
  • kasangsaraan, pangorbanan,
  • rasa kasalahan, penance
  • duka
  • kacilakaan, tahayul

Ngimpi warna ungu Gambar Impian

Di handap ieu kuring nampilkeun gambar impian anu paling umum anu warnana tiasa muncul. wungu dina impian, nyarankeun, sakumaha salawasna, réfléksi jeung kohési antara gambar ngimpi jeung sensasi maranéhna ngabalukarkeun.

1. Ngimpi warna ungu nu ngeusian sirah visual

mangrupa gambarnu, leuwih ti batur, alludes kana pajeulitna simbolis tina wungu, ku kituna bisa nujul kana harti utama warna ungu didaptarkeun dina bagian on symbolism. Bisa nunjukkeun, contona:

  • kabutuhan pikeun manggihan kasaimbangan antara aspék sabalikna tina diri atawa situasi antithetical dina kahirupan hiji jalma.
  • rasa kasalahan sarta tobat pikeun hiji hal anu geus jadi. dipigawé sarta yén gravitasi nu kudu dipikawanoh
  • saat nyeri, sangsara, duka
  • saat transisi jeung transformasi, hiji lalampahan mawas diri.

2. Ngimpi langit wungu poék

Nyadangkeun visi anu suram tina kanyataan sareng tiasa nunjukkeun bentuk pesimisme atanapi kasieun pikeun masa depan sareng anu teu dipikanyaho dina kahirupan.

3. Ngalamun. tina batu Violet   Ngimpi amethyst

hartina gambar ieu dihubungkeun jeung daya tarik pemimpi jeung kamungkinan kabutuhan kasaimbangan (atawa humility) dina sababaraha aspék hirupna.

Sedengkeun The symbolism of amethyst dikaitkeun kana harti étimologis na: amethyst dina basa Yunani hartina " nu teu mabok " jeung baheula batu ieu dipaké salaku jimat ngalawan mabok (mabok, mabok). tapi ogé émosi mabok: murag asih, seksualitas sareng sagala rupa kaleuleuwihan) sareng ngalawan sihir bari, dina cincin pastoral uskup, anjeunna ngémutan kakawasaan sumanget ngalawan godaan.manusa.

Amethyst ogé dikaitkeun jeung archetype bikang jeung kualitas receptivity jeung panyalindungan nu masih nyieun hiji " pelindung " jeung simbol rebalancing.

4. Ngimpi kembang wungu

gumantung kana sensasi anu muncul dina impian, éta tiasa nunjukkeun kabeungharan batin, introversi, tapi ogé eusi antitétis anu mendakan sintésis anu harmonis. Dina sababaraha impian bisa allude kana tunggara.

5. Ngimpi violets kembangan

aranjeunna simbol tina lemah lembut tur hipu, tapi rasa sengit, aranjeunna bisa disambungkeun kana cinta anyar, pikeun cinta rumaja. Dina interpretasi kuna, aranjeunna ngagambarkeun modesty feminin.

6. Ngimpi anggrek ungu     Ngimpi mawar wungu

dua kembang ieu dihubungkeun sareng rasa kasampurnaan sareng kasampurnaan, khususna mawar, sapertos kembang wungu. mandala jeung bunderan alludes kana ngembangkeun lengkep mahluk na, dina tingkat material, cinta. Kualitas ieu digabungkeun sareng warna wungu nunjukkeun perjalanan batin anu réngsé sareng panalungtikan spiritual.

Dina sababaraha impian aranjeunna tiasa nyorot parasaan sareng dorongan anu nyababkeun érotisme anu saé sareng tantra.

7. Ngimpi ngeunaan plum wungu

ngalambangkeun "jus kahirupan " sareng tiasa gaduh nilai seksual anu nunjukkeun kahayang di daérah ieu, atanapi ngémutan jero anu tiasa suksés nyintésis aspék anu béda.eksistensi.

8. Ngimpi bulu wungu     Ngimpi ngawarnaan buuk wungu

boh milik anjeun boh milik batur, bulu wungu dina impian mawa kakuatan tina warna wungu atawa kasaimbangan, temperance , kapasitas pikeun sintésis antara aspék tétéla irreconcilable, tapi ogé dipikaresep dipikaresep ku gaib tur misteri atawa sensitipitas ekstrim, visi panon katilu.

Nalika dyeing bulu anjeun wungu dina impian bisa nunjukkeun hiji urang kahayang pikeun ngakses dimensi non-material, pikeun nalukkeun peran jeung kakuatan numbu ka intuisi hiji.

9. Ngimpi panon ungu

hartina ningali dunya dina aspék pangluhurna sarta paling mistis na. Jalma nu boga panon wungu dina impian bisa jadi lambang bagian tina diri nu sacara naluri ngakses visi unggul.

Malah panon wungu dina impian bisa ngagambarkeun kakuatan panon katilu atawa intuisi, “ cahaya. " jeung kamampuhan pikeun nempo saluareun diafragma kanyataanana.

10. Ngimpi maké wungu    Ngimpi baju wungu

lamun ungu mangrupa salah sahiji warna paporit tina ngalamun, gambar ieu highlights kahayang pikeun well-mahluk, kohérénsi jeung minuhan pribadi.

Lamun, di sisi séjén, manéhna teu resep atawa teu resep ungu, ngimpi bisa jadi simbol kabutuhan pikeun ngahijikeun sababaraha fitur simbolistina ungu. Upamana, maluruh kasaimbangan, kasadaran kana aspék-aspék sabalikna dina diri, kateguhan dina éksprési émosi.

Bisa jadi tanda sungkawa, rasa kasalahan atawa nuduhkeun wujud tahayul (lamun nu ngalamun téh tahayul).

11. Ngalamun sapatu wungu

upami dipaké, éta bisa nyindekkeun néangan panangtayungan rohani dina lalakon hirup, nepi ka kudu néangan harti, tungtungna. , hartina dina lalakonna.

12. Ngimpi oray wungu

ngalambangkeun tanaga spiritual anu kudu dikedalkeun, bisa jadi gambaran kundali jeung hudangna.

Marzia Mazzavillani Hak Cipta © Reproduksi téks dilarang

  • Upami anjeun hoyong nasihat pribadi kuring, aksés Rubrica dei Sogno
  • Ngalanggan gratis ka NEWSLETTER of the Guide 1400 jalma anu sanés aranjeunna parantos gaduh. SUBSCRIBE AYEUNA

Sateuacan anjeun ninggalkeun kami

Nu maca anu dihormat, upami anjeun resep teuing warna wungu atanapi upami anjeun ngimpi. , Kuring miharep éta artikel geus mangpaat tur metot. Hatur nuhun upami anjeun tiasa ngabales komitmen kuring kalayan sakedik kahadean:

SHARE ARTIKEL sareng nempatkeun LIKE anjeun

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.