Masturbasi dina impian Ngimpi masturbasi

 Masturbasi dina impian Ngimpi masturbasi

Arthur Williams

Ngomongkeun masturbasi dina impian henteu gampang sabab topikna aya dina lingkungan anu paling intim sareng pribadi individu sareng aya hubunganana sareng émosi isin sareng éra. Saterusna, aya kacenderungan nganggap impian ieu salaku representasi tina imajinasi erotis sabab dibawa ka permukaan luhureun sakabeh kaperluan nu teu dipikaharti sarta teu paduli. Artikel ieu boga tujuan pikeun héd lampu on autoeroticism dina impian, kasusah ngobrol ngeunaan eta sarta hartos na mungkin.

ngalamun masturbasi- Lilith John Collier

Téma masturbasi dina impian sakedik dirawat, anjeun moal mendakan éta dina kamus impian dina judul masturbasi, auto-erotisisme, onanisme sareng, ku sabab éta, kuring mutuskeun pikeun nungkulanana.

Ngimpi ngeunaan masturbasi Teu sering, tapi henteu jarang pisan sareng, sapertos simbol-simbol anu sanés, éta ngagaduhan hartos anu pantes digali sareng gaduh rohangan dina Pituduh ieu.

Freud alludes mun masturbasi dina impian sacara teu langsung numbu ka simbol phallic dina impian, bari kuring hayang ngobrol ngeunaan polah masturbasi dina impian jeung kumaha eta nujul kana realitas jeung kabutuhan nu ngalamun.

Naon anu dimaksud masturbasi

Ieu harti masturbasi tina Kamus Psikologi (1):

” Masturbasi mangrupa manipulasi alat kelamin anu bisapikeun nalukkeun dirina atawa boga kakawasaan ka dirina.

Lamun jalma nu teu kanyahoan, nu ngalamun kudu ngeunteung kana kacenderungan na ngagunakeun métode seductive pikeun ngahontal cita-Na, dina perlu " manipulasi " pikeun meunangkeun perhatian, kanyaah, kahadean, persetujuan.

Catetan

  1. U. Galimberti (diédit ku) Encyclopedia of psychology Garzanti 1999 ( kaca 628).)
  2. cit. dina L. Lutkehaus Kasepian kasenangan. Tulisan ngeunaan masturbasi Raffaello Cortina MI 1993
  3. S. Freud " Pengantar narsisisme" 1914 dina Opere Boringhieri TO 1975 vol VII kaca 446
  4. J. De La Rocheterie Awak dina impian RED 1992 pag. 155

Marzia Mazzavillani Hak Cipta © Reproduksi téks dilarang

Naha anjeun gaduh impian anu ngahudangkeun anjeun sareng anjeun hoyong terang upami éta mawa pesen pikeun anjeun ?

  • Kuring tiasa nawiskeun anjeun pangalaman, kaseriusan sareng hormat anu pantes pikeun impian anjeun.
  • Baca kumaha nyuhunkeun konsultasi pribadi kuring
  • Ngalanggan gratis ka NEWSLETTER of the Guide 1600 jalma anu sanés parantos ngalakukeun éta SUBSCRIBE AYEUNA

Sateuacan anjeun ninggalkeun kami

Pamaca anu hormat kuring mungkas tulisan panjang ieu nyuhunkeun pendapat anjeun.

Anjeun tiasa nyerat ka kuring dina koméntar sareng, upami anjeun hoyong, anjeun tiasa ngawartosan impian anu dibawa ka dieu.

Atawa anjeun tiasa nyerat ka kuring upami anjeun hoyong.deepen sareng konsultasi pribadi.

Upami anjeun mendakan tulisan ieu mangpaat sareng pikaresepeun, kuring nyuhunkeun anjeun pikeun ngabales komitmen kuring kalayan hormat:

Bagikeun ARTIKEL sareng nempatkeun LIKE anjeun

dibarengan ku fantasi anu sipatna érotis, ditujukeun pikeun ngahontal orgasme...

Dianggap tahap normal tina perkembangan seksual, masturbasi henteu ngabalukarkeun parobahan fisik atawa psikis iwal mun extent anu inadequately repressed atawa dibarengan ku parasaan. kasalahan atawa kakurangan alatan henteu mampuh pikeun ngadegkeun hubungan seksual lengkep.

Di handap ieu, kuring ogé ngalaporkeun naon anu kuring nulis dina mangsa katukang dina subjek pikeun Supereva Dream Guide, nu kuring masih manggihan ayeuna tur jelas kaharti:

"Istilah masturbasi asalna tina basa Latin " masturbar i", diwangun ku manu (ablatif tina manus, leungeun) jeung turbare atawa struprare (diperkosa atawa reuwaseun, pikaheraneun). Teu bener dipaké salaku sinonim tina Onanism , éta nembongkeun sakabeh runtuyan proyéksi, pikiran jeung kasieun.

Maturbasi mangrupakeun prakték sering di kalangan rumaja sareng ayeuna dianggap cara anu séhat sareng alami pikeun terang réaksi fisikna, pikeun ngahubungi awak sareng ngalaman jinis seksualitas anyar anu langkung fokus sareng sengit tibatan kasenangan orok tina ngelus sareng ngarampa.

Masturbasi nawiskeun jalan kaluar anu saé pikeun tegangan séksual sareng psikis khususna akut nalika pubertas, éta mangrupikeun jinis latihan pakéan sareng outlet pikeun karesahan sarenginsecurities nu miheulaan penampilan pasangan nyata jeung saha pikeun babagi kahiji hubungan lengkep.

masturbasi mangrupakeun prakték nyebar malah di kalangan sawawa, mangka disebut autoeroticism. sarta ayeuna dipikawanoh yen eta teu digolongkeun dina widang Patologi, bari tujuanana sigana numbu, sarupa jeung jaman rumaja, jeung ngaleupaskeun tegangan agrésif atawa seksual jeung elaboration konflik atawa lamunan.

Panghukuman masturbasi

Sanajan rujukan Alkitabiah kana onanisme nu nempatkeun aksen dina larangan spilling mani tinimbang kana polah sorangan, agama leuwih milih ngaliwatan subjek dina tiiseun jeung nganggap masturbasi dina cara nu sarua. salaku dosa hawa nafsu, zinah jeung incest.

Sedengkeun ubar kuna nganggap eta outlet alam pikeun humor ragana.

Hal ieu di luhur sadayana ti abad ka-18 saterusna nu masturbasi dikutuk jeung ngalarang jeung ngalaman 'intoleransi nu teu boga precedents malah keur prakték seksual lianna.

Tempo_ogé: Motor dina impian Hartina

Risalah dokter Swiss Simon André David Tissot balik deui ka pertengahan 1700-an: “De l'onanisme.Dissertatione phisique sur les maladies produites par la masturbation” (2) nu pikeun kahiji kalina karuksakan anu disababkeun ku masturbasi disebutkeun: lolong, bunderan poék, pimples, tremor, headaches, kasakit kelamin, bulu leungitna, tuberkulosis, jsb

Tesisnaaranjeunna suksés pisan sareng dianut ku élmu, ubar, pedagogi. Sadaya tanaga atikan dikonsentrasikeun pikeun nahan unggal dorongan sareng nyegah panangan tina gerakan bébas sedengkeun panghukuman masturbasi janten unanimous, dibandingkeun sareng dosa bunuh diri.

Upami bunuh diri ngancurkeun kahirupan, masturbasi ngancurkeun "kamungkinan" hirup.

Urang kudu meunang ka Freud jeung konsép libido nu tindakan dina bentuk subterranean dina realitas manusa, pikeun auto-eroticism bisa laun ditarima salaku ekspresi kabutuhan primér.

"Kuring niténan yén urang kapaksa nganggap yén persatuan sabanding jeung Ego teu aya dina individu ti mimiti, Ego tetep kudu mekar. The auto-erotic drives are instead absolutely primordial” (3)

Harti masturbasi dina impian

Pikeun leuwih deukeut kana harti masturbasi dina impian perlu lumangsungna kalawan métode anu sarua dipaké. pikeun simbol impian séjén. Ku kituna, mimitian ti fungsi objék panalungtikan, dina hal ieu tina tindakan masturbasi.

Naon nu direspon, naon tujuanana, naon anu kahontal.

Maturbasi mangrupikeun kanikmatan anu TEU dibagikeun, kaulinan nyorangan anu hirup tanpa timbal balik sareng dimana gairah, buah kahayang anu condong kana outlet kreatif, tibatan konsentrasi dina subjekna sorangan.

Hiji subyek. saha kahayang TEU mikahayang nu lian .

Konsep ieu sentral jeung ngamungkinkeun urang pikeun ngajukeun runtuyan hipotesis diantarana pikeun ngararangkay dina raraga ngarti harti masturbasi dina impian:

  • katiisan émosional
  • kagaringan sentimental
  • narsisisme
  • kontrol
  • sublimasi gairah
  • teu saimbangna antara maskulin jeung feminin
  • represi seksualitas
  • rasa kasalahan
  • ditarikna
  • infantilism, lamunan, ilusi
  • kurangna hubungan seksual

Positip masturbasi dina impian ngabalukarkeun ngurangan tegangan internal akumulasi pikeun sagala rupa alesan, ngaluarkeun nu katembong dina tenang jeung rélaxasi fisik nalika tindakan masturbasi lumangsung gampang tur ngakibatkeun orgasme.

Ieu ngakibatkeun santunan jeung pelesir masturbasi, frustasi, nyeri, katiisan nu meureun nu ngalamun ngalaman tur, salaku a Impian kompensasi, tujuanana pikeun nyorot aspék-aspék ieu supados tiasa dirémédiasi.

Négatipna, masturbasi dina impian mawa hanjelu jeung guligah dina ayana halangan anu ngalakukeun. teu ngidinan kahayang kapuasan atawa lamun stimulasi fisik teu ngahasilkeun kasenangan ekspektasi sarta orgasme teu kahontal.

J. De La Rocheterie nunjukkeun masturbasi dina impian salaku simbol kurangna persatuan antaramaskulin jeung feminin anu " short-circuit sorangan dina psyche "(4).

Konsép anu teu jelas anu sigana nunjukkeun kurangna kasaimbangan anu mangaruhan integrasi Anima atanapi Animus anu nyababkeun nu narcissistic" kahayang nu teu mikahayang nu séjén ", anu dina gilirannana ditarjamahkeun kana kasusah komitmen ka lawan jenis (dina kanyataanana) jeung dina gambar tina aksi masturbasi (dina impian).

Panyabab séjén tina masturbasi dina impian bisa diturunkeun tina kurangna kontak jeung kanyataan atawa dina pilarian budak leutik pikeun kasampurnaan jeung kahaneutan, simbol Paradise leungit atawa aslina.

Réaksi émosional pikeun masturbasi dina impian

Ngimpi masturbasi milik gambar-gambar oneiric anu, sapertos anu lumangsung dina impian erotis, dicaritakeun kalayan éra sareng sieun sareng anu hirup kalayan rasa kasalahan (gumantung kana penindasan anu dilakukeun ngalawan prakték ieu di lingkungan kulawarga).

Rarasaan éra, sieun kapanggih, rasa kasalahan, sieun yén prakna anu teu wajar sareng ngahinakeun anu dilakukeun ku saurang jalma tetep sidik. dina psyche jeung nu batur persepsi eta.

Sagala nu nyokot alih tina kasenangan dina impian bisa persist kana hudang.

Ngimpi masturbasi  10 Gambar ngimpi

1. Ngimpi tina masturbasi

Impian anu ku kuring digarap dimana aranjeunna muncultindakan masturbasi sok dipatalikeun jeung kabutuhan pikeun meunangkeun deui " kasenangan " dina waktos éta teu aya dina kahirupan pemimpi.

Nalika pemimpi ngalaman kahirupan sosial anu stres sarta nalika interaksi jeung batur. sumber frustasi, masturbasi dina impian bisa dianggap hiji wangun nenangkeun diri, momen kaakraban jeung regenerasi katiisan.

Kadang-kadang ngimpi ieu nunjukkeun kabutuhan. kudu leuwih gede kontak jeung awak hiji, nyaho jeung ngahargaan sagala aspekna, pikeun ngakuan deui pentingna jeung kakawasaan sensasi tactile nu asalna ti caressing, massaging, noel.

2. Ngimpi masturbasi di publik.

Bisa muncul salaku sikep nolak kana moralitas ayeuna, tapi di luhur sadayana ngalawan sorangan moralitas, ngalawan nilai-nilai anu diintegrasikeun kana kulawarga sareng kana garéja anu teras-terasan kaayaan sareng ngahukum nu ngalamun.

Ngimpi masturbasi antara séjén bisa dihubungkeun jeung kudu kaluar tina wates, konvénsi jeung aturan nu diterapkeun ku diri primér, atawa bisa ngahasilkeun renegade. jeung aspék barontak utamana lamun nu ngalamun dina kanyataanana nyaéta jalma anu soleh, taat, jeung taat.

Bisa jadi nu ngalamun ujug-ujug sadar yén manéhna ngalawan naon anu manéhna lakukeun , yén manéhna ngarasa. nu reproach batur, nu ngeureunkeun kalakuan jeung nyumputkeun jeung étanuduhkeun konflik antara naluri jeung akal, antara pangabutuh hiji jalma salaku individu jeung nu narima jeung integrasi sosial.

3. Ngimpi teu bisa masturbasi

Lamun ngalamun kaganggu ku ayana batur impenan teh ngaluarkeun kahariwang jeung censorship internal kana gesture anu dilarang.

Tempo_ogé: Ngimpi rel Harti rel sareng rel dina impian

Mungkin nu ngalamun ngutamakeun kaperluan batur samemeh dirina sorangan jeung penampilan jeung aturanana. kahirupan sosial leuwih dominan dina éksprési naluri-Na.

Lamun nu ngalamun teu manggihan tempat katuhu pikeun masturbasi dina impian pilarian frantic jeung sensasi iritasi nembongkeun kasadaran nu leuwih gede ti hiji. hak kana kasenangan, tapi ogé kanyataan dimana, meureun, kabutuhan hiji jalma frustasi, diremehkeun atanapi ditunda.

4. Ngimpi masturbasi sareng ngahontal orgasme

mangrupikeun impian lega dimana kasenangan kahontal calms sarta balances hiji tegangan internal. Bisa jadi simbol frustasi jeung kasenangan nu ngalamun teu ngidinan dirina dina kanyataanana.

Atawa bisa ngagambarkeun aspék rigidity, inflexibility, perfeksionisme jeung aktivisme nu ngaganggu anjeunna tina dirina jeung tina kabutuhan na. awak.

Masturbasi dina impian jeung ngahontal orgasme digolongkeun kana kategori " impian baseuh", ngimpi nu orgasme ogé lumangsung dina kanyataanana jeung ngalamun manggihan dirina baseuhsékrési nalika hudang.

Tapi urang kedah émut yén urang tiasa gaduh polusi nokturnal sanaos tanpa impian séksual sareng yén henteu sadayana impian orgasme mangrupikeun impian baseuh.

5. Ngimpi masturbasi sareng TEU ngarasakeun kasenangan

bisa jadi kaayaan nu ngagambarkeun rasa teu nyaman internal nu leuwih gede, panolakan jeung sensor. Ieu brings perhatian ka bagian tina diri nu blok unggal kamungkinan curang jeung unggal ekspresi kasenangan.

Ieu bisa nunjukkeun hiji kaayaan obyektif nu ngalamun ngalaman dina lingkup seksual (hubungan tanpa pelesir) atawa dina konteks séjén. : rurusuhan jeung "ngalakonan" nu teu ngakibatkeun hasil nu dipikahoyong, nu teu mawa kapuasan nanaon.

6. Ngimpi keur masturbasi

sareng atawa tanpa kapuasan orgasme nunjukkeun kabutuhan Anjeun. keur pelesir, tapi ogé inhibitions nu ngadalikeun eta jeung nu muncul dina nawarkeun karakter ngimpi sejen prakarsa jeung kontrol kalakuan jeung di attributed tanggung jawab pikeun eta, ku kituna ngalamun geus lega tina sagala " lepat " , tina unggal " dosa", tina unggal tanggung jawab.

7. Ngimpi masturbasi batur

sanajan gambar nunjukkeun harti seksual leuwih gampang nyambungkeun kabutuhan pikeun manggihan hiji. saluran komunikasi intim sareng kontak sareng jalma impian (upami terang), kabutuhan pikeun nyenangkeunana, pikeun nembus pertahanan dirina, sauyunan na,

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.