Ngimpi endog pegat sareng hideung impian Chiara

 Ngimpi endog pegat sareng hideung impian Chiara

Arthur Williams

Ngimpi endog peupeus jeung hideung teh ngimpi dikirimkeun ka kuring ku awewe ngora hariwang moal bisa reuneuh. Dina impian, sababaraha simbol penting némbongan salian endog rusak, aya warna hideung getih, aya oray hideung, leungeun bapana sarta, tungtungna, kakandungan jeung hiji ultrasound mimiti. Hayu urang manggihan babarengan naon kamungkinan sambungan jeung realitas nu ngalamun.

ngalamun endog hideung

Tempo_ogé: Ngimpi keusik Harti jeung symbolism keusik dina impian

Hai Marni, kuring budak awéwé umur 20 taun sareng kuring nyerat anjeun ngimpi ieu anu ku kuring disebut Ngimpi endog pegat hideung jeung kakandungan miharep anjeun ngartos hiji hal.

Abdi ngalamun badag, kuring ngimpi ampir unggal peuting, Kuring mindeng boga impian premonitory nu jadi kanyataan.

Tapi kuring geus nyoba nyandung, tapi tetep teu nanaon jeung dina jangka waktu ieu kuring kabeneran boga impian nu sarua leuwih ti sakali.

Dasarna kuring kajantenan ngimpi endog pegat hideung jero karanjang, tapi getih kaluar tinimbang konéng sarta albumen. Lajeng ngimpi ieu robah dampak hébat, dina suku kuring kuring ningali batu ti mana oray hideung datangna Crawling sadayana dina arah nu sarua.

Lajeng ngimpi robah deui jeung, nempo leungeun kuring, kuring sadar kuring boga lalaki. leungeun nu nyarupaan leungeun bapana almarhum.

Sanggeus kitu, kuring hudangngarasa bingung, tuluy kuring balik sare jeung ngimpi deui keur kakandungan jeung dina impian ieu urang nempo ultrasound anak dina 1 bulan kakandungan.

Tapi salila ngimpi ieu kuring ngarasa sieun, sieun kaleungitan. anjeunna atanapi henteu tiasa gaduhna.

Abdi hudang sareng kuring masih sieun, ambek sareng bingung.

Tempo_ogé: Ngimpi parahu tilelep Dua impian pamaca

Tulungan kuring sabab hal ieu leres-leres stres kuring. Hatur nuhun kanggo sadayana.

P.S: situs anjeun leres-leres menarik, kuring diajar seueur hal!

Halo! Chiara

Jawaban Ngimpi endog hideung peupeus

Halo Chiara, wilujeng enjing, upami abdi tos leres ngartos ieu opat gambar impian dina urutan anu ngulang deui, nyaeta aranjeunna salawasna muncul dina wangun sarua jeung dina urutan anu sarua.

Kuring ngaku yén kuring sigana anéh yén aranjeunna biasa sareng simbol anu béda-béda.

Atoh, kuring bakal nyarioskeun naon anu kuring pikir: ngalamun. tina endog pegat hideung ti mana getih kaluar mangrupakeun gambar dramatis tur signifikan numbu ka kurangna kasuburan (sieun anjeun teu subur) jeung leungitna tanaga, kakuatan anu kurang (sugan harepan sugan tekad).

Hiji hal anu teu sadar anjeun nunjukkeun anjeun kaleungitan, salaku hal anu henteu jalanna.

Oray hideung anu arah anu sami tiasa nunjukkeun sadaya kasieun anjeun sareng "Hideung" Mikir yén kaayaan jeung nu salawasna fokus kana téma nu sarua.

Bari ningali leungeun Anjeun saolah-olah éta leungeunlalaki jeung nu nyarupaan bapana Anjeun almarhum, bisa nunjukkeun bagian anjeun nu ngaidentipikasi anjeunna jeung qualities na, bagian meureun numbu ka aksi jeung kaputusan anu manifesting sorangan dina momen ieu kalawan kahayang anjeun sarta usaha anjeun pikeun meunang hamil.

Jelas yén gambar anu terakhir tina impian dimana anjeun hamil sareng anjeun ningali ultrasound nunjukkeun kahayang anjeun anu nyata, éta tahapan, tapi ogé nunjukkeun anjeun sadaya kasieun anjeun.

Kuring yakin yén mimitina anjeun kudu tenang jeung ngerjakeun diri ngagunakeun téhnik rélaxasi sarta konseling kalayan bantuan profésional anu bakal ngarojong anjeun sarta mantuan anjeun nungkulan stress ieu.

Anjeun ngora pisan jeung meunang hariwang sabab Anjeun moal tiasa nyandung sigana kaleuleuwihan sareng, dina hal naon waé, anjeun kedah konsultasi heula ka dokter.

Asal-usul kabingungan ieu sareng amarah ieu pasti asalna tina hal anu sanés, ti baheula anjeun, ti pangalaman hirup anjeun, tapi ieu lain tempat pikeun ngobrol ngeunaan eta.

Salam haneut tur wilujeng sumping pikeun sagalana   Marni

Marzia Mazzavillani Hak Cipta © Reproduksi téks dilarang

Ieu mangrupikeun salah sahiji tina seueur impian anu dikirim ku pamiarsa anu kuring bales dina Panungtun Impian.

Upami anjeun mendakan ieu karya anu mangpaat sareng pikaresepeun, kuring nyuhunkeun anjeun pikeun ngabales komitmen kuring ku leutik budi:

Bagikeun ARTIKEL

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.